POMS OSLO er et brand som ble etablert i Oslo februar 2018. Det er to søstre som står bak merket, og de er to designere med store ambisjoner om skape noe nytt og brukevennlig, og samtidig tilby bærekraftige og miljørettede konsepter.

Belt bags ble for alvor populært i 2017/2018. Det var å se overalt hele sommeren. Søstrene likte den nye trenden, men kjente på at med sine ideer kunne de utvikle dette til noe større. POMS tilbyr en veske med flere muligheter. Du kan selv velge om du vil bruke den i beltet eller som vanlig veske.Drømmen var å designe tidløse vesker man kan bruke til alt, og heller designe tidsmessige tilbehør som man kan bruke til ulike anledninger og årstider for å gjøre stilen på vesken moteriktig.

 POMS Belt bag med et silkeskjerf tvinnet inn i vesken

I dag har POMS designet silkeskjerf og beltestropper i ulike mønstre og farger etter sesongens årstider. Visjonen er å designe multifunksjonelle produkter som gir forbrukeren en haug av muligheter, både til å sette sitt særpreg på vesken, men også mulighet til å endre stilen etter anledning. Det nyeste innskuddet i samlingen, er POMS Customize s kolleksjonen, som gir kundene mulighet til å endre veskens utseende ved hjelp av å skifte ut fremsiden av vesken, også kalt Flap.

Vi ønsker å skape produkter som gir kundene mer verdi ved at den er funksjonell på mange måter og blir brukt i flere sesonger uten å bli lagt på hylla. Vi jobber for å endre fast-fashion kulturen i Norge, og designer smarte produkter som kan vare lenge og holdes trendy hele tiden. Vi vil inspirere til kreativitet og selvstendighet hos kundene.

Målet er at kundene skaper trendene til vesken, og ikke motsatt.